Tiltak i forbindelse med Koronaviruset

Kruge AS følger situasjonen med Koronaviruset (Covid-19) nøye og har iverksatt tiltak for å redusere smittefare. Du skal føle deg trygg som kunde hos oss, og du skal fortsatt bli ivaretatt på best mulig måte.

Vi er vårt samfunnsansvar bevisst og ønsker å legge til rette for at vi alle sammen i minst mulig grad skal bli påvirket av den siste utviklingen. Det er store regionale forskjeller i smitteutviklingen, og vår kommune Asker og de tilstøtende kommunene Drammen, Lier samt Bærum og Oslo har kommet med nye anbefalinger.

 

Dette berører oss i Kruge og vi har derfor innført disse retningslinjene:

Besøkende

Våre medarbeidere sitter på hjemmekontor, kontaktinformasjon finner du her. Har du en avtale hos oss i Industriveien ber vi deg om å ringe den du skal besøke og vente ved inngangen. 

Benytt Antibac og munnbind, dette er utplassert ved inngangspartiet. Antibac er i tillegg utplassert rundt i lokalene våre, og overhold 2 meters avstand.

Varer kan hentes på vårt lager, men vi ber kunder om å vente ved lagerporten eller i egen bil. Ring lageret på telefon 48 23 92 20 eller vårt sentralbord på 32 24 29 00 så vil du få hjelp.

Logistikk

Lageret vårt er i full drift, og vi har derfor svært god leveringsevne. Lagerbeholdning på våre varer finner du i nettbutikken eller ved å kontakte en av våre salgsmedarbeidere. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere

Våre salgsmedarbeidere gjennomfører fortrinnsvis digitale møter. Møter som er kritisk at gjennomføres fysisk, som f. eks reklamasjonsbefaringer etc., skal avtales på forhånd og smittevernanbefalingene skal følges.

Vi beklager de ulempene dette kan medføre, men håper alle ser viktigheten av felles dugnad. Vi kommer tilbake med fortløpende informasjon etter hvert som vi ser utviklingen i samfunnet.

Vi understreker at alle våre selgere er tilgjengelige og at vareleveringer går som normalt.

Husk ellers de generelle smittevernrådene og ta vare på hverandre!

  • Husk god hånd- og hostehygiene.
  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor med. Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.  
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme.
  • Har du symptomer på covid-19 skal du testes.