Tiltak i forhold til Koronaviruset

Kruge AS følger situasjonen med Koronaviruset (Covid-19) nøye og har iverksatt tiltak for å redusere smittefare. Du skal føle deg trygg som kunde hos oss, og du skal fortsatt bli ivaretatt på best mulig måte.

Besøkende

Vi har innført hjemmekontor for våre medarbeidere og de kan treffes ved å ringe sentralbordet på 32 24 29 00 eller ved å kontakte de direkte. Kontaktinformasjon finner du her.

Varer kan hentes på vårt lager, men vi ber kunder om å vente ved lagerporten eller i egen bil. Ring lageret på telefon 48 23 92 20 eller vårt sentralbord på 32 24 29 00 så vil du få hjelp.

Logistikk

Vi er i kontakt med våre største leverandører og får løpende oppdateringer. Ting kan endre seg fra time til time. Ingen av våre leverandører har i øyeblikket endrede ledetider. Vi har også økt beholdningene på de høyfrekvente varene. Det er i dag ikke noe som tilsier at transport skal bli påvirket.

Lagerbeholdning på våre varer finner du i nettbutikken eller ved å kontakte en av våre selgere.

Lageret vårt er i full drift og vi har ingen forsinkelser på varelevering fra oss.

Medarbeidere

Våre medarbeidere jobber nå i hovedsak på hjemmekontor, men de er å treffe på telefon, epost, Skype og Microsoft Teams. Kontaktinformasjon finner du her.

Kundebesøk gjennomføres i samarbeid med kunde.

Våre medarbeidere skal primært ikke fly i tjeneste og vi oppfordrer til flest mulig digitale møter.

 

Kruge AS har innført forbud mot håndhilsning og klemming, vennligst respekter dette. Husk anbefaling om 1 meters avstand og regelmessig håndvask. Vi følger løpende all informasjon som gis av våre helsemyndigheter, og vi tilpasser oss deretter.