Kruge lanserer nettbutikk

Pressemelding: En døgnåpen nettbutikk med rør- og montasjesystem, festemateriell og sprinklersystem. Nettbutikken er et tilbud til profesjonelle virksomheter, og virksomheter som er opptatt av tilgjengelighet, enkelhet og brukervennlig handel.

Nettbutikken vil gi deg, som kunde, en enklere handleopplevelse, og en bedre kontroll og oversikt over dine bestillinger. Vil du bli kunde i vår nettbutikk? Send oss en epost!

Nettbutikken for registrerte kunder

Kruge jobber for å være en prioritert samarbeidspartner av «System for rørmontasje» gjennom kvalitet og tilgjengelighet på System-Produkter-Distribusjon- Kunnskap.
Nettbutikken er derfor et tilbud til virksomheter. For å kunne benytte deg av nettbutikken trenger du en innlogging. Dette får du ved å sende en e-post til [email protected]. Når du får logget deg inn i nettbutikken, vil du kunne legge produkter i handlekurven, få en oversikt over alle prosjekter. I tillegg kan du selv velge leveringsdato og leveringsmåte når du legger ordren.

Testing av netthandelen
Før den offisielle lanseringen har nettbutikken vært utprøvd hos to utvalgte kunder i en gitt periode. Dette for å sørge for at nettsiden oppleves som brukervennlig, gir bedre tilgjengelighet, før nettbutikken tas i bruk av nye og eksisterende kunder. Til nå har vi fått positive tilbakemeldinger:

«Enkelt oppsett. Vanskelig og gå feil når du kjenner til nettsiden. Prisen er oversiktlig og du ser priser og lagerført status»

«Jeg bruker den hver gang jeg handler. Nettbutikken funker veldig bra. Ingen klager enda.»

«Jeg må si at jeg synes nettbutikken var meget bra. Akkurat passe enkel, og alle funksjoner som vi bruker mye er med.
Når man lager for mye fancyschmancy greier så blir det bare rot».

Kruge fortsetter sin utvikling i den digitale verden og Kruge oppfordrer derfor sine kunder til å gi tilbakemeldinger om nettbutikken og mulige forbedringsområder. Bli med Kruge mot en digital og bærekraftig fremtid.