Lederskifte i Kruge AS

Ny Administrerende direktør i Kruge AS fra 1. februar 

Carl Petter Simonsen går inn i rollen som Administrerende direktør i Kruge AS fra 1. februar 2023.

Simonsen overtar lederrollen etter Tom Marmont-Ramsey, som har vært ansatt i selskapet siden 1997, og vært øverste leder siden 2003.

Marmont-Ramsey velger pensjonisttilværelsen fra og med den 13. september i år, og vil i perioden frem til dette være engasjert i strategisk prosjektsalg og vår industrielle satsning.

 

17 års erfaring fra byggebransjen 

Simonsen kommer fra Smith Stål, hvor han har vært Direktør i 7 år. Han har lengre erfaring innen salgsledelse, og har 17 års erfaring fra byggebransjen. Han er utdannet Sivilingeniør innenfor marine arkitektur og offshore engineering. noe Kruge vil nyte godt av innenfor vår industrielle satsning.

 

Simonsen er 53 år og bosatt i Asker sammen med ektefelle og 4 barn.

 

Overtar et selskap i sterk vekst

Simonsen overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. Det nyeste satsingsområdet innenfor rådgivende engineering, har bl.a bidratt til solid vekst i 2022. Medarbeiderteamet på 20 ansatte har lang, bred og faglig kompetanse samt. en sterk posisjon i markedet.

 

Kruge ser frem til ytterligere styrking av teamet med Carl Petter i lederrollen i vår digitale og bærekraftige utvikling.

 

Vi ønsker Carl Petter varmt velkommen til Kruge

 

Carl Petter Simonsen

Administrerende direktør

Tlf: 48 10 54 84

Epost: [email protected]