Nyansettelser hos Kruge

Vi har laget en samleside over alle nyheter i selskapet, det vil si nyansettelser, nyheter i konsernet og liknende.


Ny rådgivende ingeniør til Kruge AS 

Sohaib Mohammed har begynt som ny rådgivende ingeniør i Kruge AS med ansvar for utarbeidelse design og konstruksjon av ulike løsninger med våre montasjesystemer. Han tiltrådte 1.november 2022.

Sohaib er utdannet Metallurgi ingeniør fra Irak og har jobbet tidligere som Lead Mooring Ingeniør. Her hadde han ansvar for prosjektering/design (i AutoCAD, og Inventor), og produksjon av forankringstau til olje- og gass plattformer, fiskeoppdrett mm.

Sohaib har tidligere jobbet som prosjektleder for ventilasjon med prosjektering av inneklimaanlegg i AutoCAD MEP, Revit, og MagiCAD.

– Vi gleder oss til at Sohaib skal være med å videreutvikle selskapet vårt i en digital og bærekraftig tid. Gjennom hans kompetanse innen prosjektering i AutoCAD og Revit,
samt. erfaring fra bransjer som olje- og gass, fiskeoppdrett og ventilasjon, vil Sohaib bidra til å løfte Kruge vi til nok et nytt nivå.

Sohaib ser selv frem til å bruke sin kompetanse i Kruge -og øke sin lærekurve med hjelp av dyktige fagfolket hos Kruge. Som rådgivendeingeniør har han et mål om å gi den beste støtten til våre kunder. Sohaib ønsker også å bidra til å sørge for at Kruge beholder sin plass som Norges ledende firma innen kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem.

Ta gjerne kontakt med Sohaib på mail sohaib@kruge.no  eller på tlf.: 48 17 46 55 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.

 

 

Kruge AS har ansatt en ung og lovende Produktsjef

Som Produktsjef i selskapet har Kruge AS nå ansatt Mikkel Østreng fra Røyken. Stillingen innebærer å vedlikeholde eksterne databaser, lansere nye produkter på det norske markedet i samarbeid med leverandører, og å vedlikeholde produktinformasjonen i vår nettbutikk.

 

Tirsdag 13. april hadde 30-åringen sin første arbeidsdag hos Kruge AS og med bakgrunn som Rørlegger, 2-årig teknisk fagskole innen Mekatronikk og 3 ½ år som Regionssjef i Waterguard INTL AS, er vi sikre på at han innehar den kompetansen som kreves for å utføre en god jobb.

 

-        I denne stillingen ser jeg frem til å jobbe med produktene til Kruge, og å lære veien fra fabrikk til sluttbrukeren. I tillegg ser jeg frem til å bygge videre på systemene vi bruker og generelt ha ansvaret for alle produktene vi selger.

Mikkel er samboer og har 1 barn.

Ta gjerne kontakt med Mikkel på mail mikkel.ostreng@kruge.no eller på tlf.: 957 43 882 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.


Kruge har ansatt Ronny som Distriktssjef

Med bakgrunn innen salg av EL-verktøy, festemateriell og annet verktøy, er Ronny Fjeld Nordjordet klar for nye utfordringer i stillingen som Distriktssjef hos Kruge AS.

 

Ronny har fremover ansvaret for å serve nye og eksisterende kunder i gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder og Rogaland. Han kommer fra stillingen som Salgskonsult for Van Line Norge AS, hvor han har hatt ansvaret for oppfølging av forhandlere og kunder innen verksted- og industribransjen. Ronny er en sosial og engasjert person som ser frem til å ta tak i oppgavene som ligger foran seg. Han ser derfor frem til å møte eksisterende og nye kunder, samt bli bedre kjent med alle kolleger i Kruge AS.


Fritiden går til samvær med samboer og datter, og Ronny trives i skog og mark når det er tid til det. Vi gleder oss til at Ronny skal være med på å videreutvikle selskapet i en digital og bærekraftig fremtid.

Ta gjerne kontakt med Ronny på mail ronny.fjeld.nordjordet@kruge.no eller på tlf.: 468 35 449 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.


Ny rådgivende ingeniør til Kruge AS

Pressemelding: Eivind J. Tresselt har begynt som ny rådgivende ingeniør i Kruge AS med ansvar på montasjesystemer. Han tiltrådte  1.oktober 2020.

Tresselt kommer til Kruge som nyutdannet maskiningeniør med bachelor fra OsloMet. Bacheloroppgaven var modellering av prosessanlegg som separerer gass på oljeplattform. Fra tidligere har Eivind har også bred praktisk erfaring, blant annet som serviceingeniør hos BWT.

– Vi gleder oss til at Eivind skal være med å videreutvikle selskapet vårt i en digital og bærekraftig tid. Gjennom hans kompetanse innen 3D tegning i AutoCAD, Revit, BIM bl.a og kompetansen innen statiske beregninger i 3D med RStab, løftes vi til nok et nytt nivå, skriver Kruge i en pressemelding.

Eivind er samboer og har 2 barn.

Ta gjerne kontakt med Eivind på mail eivind.jahreie.tresselt@kruge.no eller på tlf.: 482 19 207 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.


Tidligere ansatt tilbake til Kruge AS

Pressemelding: I mai startet Per Staale Kristiansen som Distriktssjef og Key Account Manager hos Kruge AS.

Ettersom Per har jobbet hos Kruge tidligere, er han godt kjent med selskapet og de fleste av de ansatte. Han startet sin karriere som rørlegger hos Eide & Hauge AS i hele 17 år, fra 1986 til 2003, og tok mesterbrevet i 2001. Han begynte som Distriktssjef i Kruge 2002, og senere Key Account Manager for NVS/Imtech (Assemblin) fra 2003 til 2012.

I perioden 2012 og frem til ansettelsen hos oss var han ansatt hos Furhoffs som Distriktssjef. Per kommer opprinnelig fra Lysaker og bor nå med sin familie på Haslum.

- Vi i Kruge AS er glad for å ha Per med på laget igjen og er sikker på at han kommer til å bringe Kruge til nye høyder i tiden fremover, forteller Administrerende direktør, Tom Marmont-Ramsey.

Per Staale er Distriktansvarlig for Oslo og Akershus og er tilgjengelig på telefon 48 12 13 01 eller e-post per.staale.kristiansen@kruge.no.