Nyheter i Kruge

Vi har laget en samleside over alle nyheter i selskapet, det vil si nyansettelser, nyheter i konsernet og liknende.


Kruge har ansatt Ronny som Distriktssjef

Pressemelding: Med bakgrunn innen salg av EL-verktøy, festemateriell og annet verktøy, er Ronny Fjeld Nordjordet klar for nye utfordringer i stillingen som Distriktssjef hos Kruge AS.

Ronny har fremover ansvaret for å serve nye og eksisterende kunder i gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder og Rogaland. Han kommer fra stillingen som Salgskonsult for Van Line Norge AS, hvor han har hatt ansvaret for oppfølging av forhandlere og kunder innen verksted- og industribransjen. Ronny er en sosial og engasjert person som ser frem til å ta tak i oppgavene som ligger foran seg. Han ser derfor frem til å møte eksisterende og nye kunder, samt bli bedre kjent med alle kolleger i Kruge AS.


Fritiden går til samvær med samboer og datter, og Ronny trives i skog og mark når det er tid til det. Vi gleder oss til at Ronny skal være med på å videreutvikle selskapet i en digital og bærekraftig fremtid.

Ta gjerne kontakt med Ronny på mail ronny.fjeld.nordjordet@kruge.no eller på tlf.: 468 35 449 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.


Ny rådgivende ingeniør til Kruge AS

Pressemelding: Eivind J. Tresselt har begynt som ny rådgivende ingeniør i Kruge AS med ansvar på montasjesystemer. Han tiltrådte  1.oktober 2020.

Tresselt kommer til Kruge som nyutdannet maskiningeniør med bachelor fra OsloMet. Bacheloroppgaven var modellering av prosessanlegg som separerer gass på oljeplattform. Fra tidligere har Eivind har også bred praktisk erfaring, blant annet som serviceingeniør hos BWT.

– Vi gleder oss til at Eivind skal være med å videreutvikle selskapet vårt i en digital og bærekraftig tid. Gjennom hans kompetanse innen 3D tegning i AutoCAD, Revit, BIM bl.a og kompetansen innen statiske beregninger i 3D med RStab, løftes vi til nok et nytt nivå, skriver Kruge i en pressemelding.

Eivind er samboer og har 2 barn.

Ta gjerne kontakt med Eivind på mail eivind.jahreie.tresselt@kruge.no eller på tlf.: 482 19 207 hvis du lurer på noe vedrørende Kruge AS eller våre produkter.


 

Fra vikar til fast ansatt

Pressemelding: I november 2017 startet Jonas Øren Antonsen som vikar hos Kruge AS, og vikariatet varte frem til slutten av april 2018. I juli kom gladnyheten om at Jonas f.o.m. 16. juli skulle starte i fast stilling som Teknisk inneselger hos Kruge.

25-åringen tok svennebrev som rørlegger og jobbet 2,5 år som lærling hos Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift, etterfulgt av 1 år som rørlegger hos Rørleggermester Thomas Irgens AS.

I jobben som vikar hos Kruge tok Jonas imot bestillinger, satte opp tilbud og gav teknisk bistand til kundene. Han tar med seg disse oppgavene i ny stilling, men har nå også ansvaret for utleie av rillemaskiner og reparasjoner av Exact rørkuttere.

- Jeg ser veldig frem til å komme ordentlig i gang med mine arbeidsoppgaver og gleder meg til nye utfordringer her hos Kruge, forteller en fornøyd Jonas.

Med røtter fra Asker er det ingen stor overraskelse at denne mannen har en stor lidenskap for ishockey, og spesielt da laget Frisk Asker. Selv spiller han innebandy i Asker IBK.

Vi i Kruge AS er glade over å få en ung og sprek mann med på laget og ser frem til videre samarbeid.

Ta kontakt i dag? Se kontaktinformasjonen til Jonas her.

 


Tidligere ansatt tilbake til Kruge AS

Pressemelding: I mai startet Per Staale Kristiansen som Distriktssjef og Key Account Manager hos Kruge AS.

Ettersom Per har jobbet hos Kruge tidligere, er han godt kjent med selskapet og de fleste av de ansatte. Han startet sin karriere som rørlegger hos Eide & Hauge AS i hele 17 år, fra 1986 til 2003, og tok mesterbrevet i 2001. Han begynte som Distriktssjef i Kruge 2002, og senere Key Account Manager for NVS/Imtech (Assemblin) fra 2003 til 2012.

I perioden 2012 og frem til ansettelsen hos oss var han ansatt hos Furhoffs som Distriktssjef. Per kommer opprinnelig fra Lysaker og bor nå med sin familie på Haslum.

- Vi i Kruge AS er glad for å ha Per med på laget igjen og er sikker på at han kommer til å bringe Kruge til nye høyder i tiden fremover, forteller Administrerende direktør, Tom Marmont-Ramsey.

Per Staale er Distriktansvarlig for Oslo og Akershus og er tilgjengelig på telefon 48 12 13 01 eller e-post per.staale.kristiansen@kruge.no.