Vår eier og søsterselskaper

Kruge AS er eid av Ernströmgruppen AB, et familieeid industrikonglomerat som har forretningsidé for å drive, utvikle og erverve velforvaltede selskaper innenfor en rekke utvalgte fremtidige nisjer.

Hvert selskap som er en del av Ernströmgruppens desentraliserte økosystem, ledes av gode ledere som sammen med sine ansatte drives av å gjøre sine selskaper litt bedre, litt mer effektive og litt mer kundeorienterte hver dag.

Deres viktigste oppkjøpskriterium er å kjøpe ekte selskaper fra ekte mennesker som deler deres lidenskap for å utvikle langsiktige selskaper for fremtidige generasjoner uten noen avslutningsagenda. De ser det som sin oppgave å gjøre gode bedrifter bedre for en bærekraftig og digital fremtid. Les mer om Ernströmgruppen her

 


 

Våre søsterselskaper

Kruge AS og fire andre norske selskaper eies av Ernströmgruppen i Sverige. Gruppen består i dag av følgende selskaper i Norge, i tillegg til Retherm Kruge AB i Sverige.

Armaturjonsson AS
Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type trykksatt vann innendørs i alle typer bygg, som tappevann, varme og kjøling, sprinkler og vanntåke, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen. Armaturjonsson har nesten 50 års erfaring med norsk byggebransje, og har ligget i tet når det gjelder å tilpasse sine produkter til skjerpede krav og regelverk.

Omsetning: 340 MNOK
Ansatte: 45
Fokusområder: VVS
www.armaturjonsson.no


Armatec AS
Armatec er en av Norges ledende kunnskapsbedrifter innen ventiler, automasjon, aktuatorer, pumper, sikkerhetsventiler, instrumentasjon og rørtekniske løsninger til olje & gass, prosess, marine og landbasert industri. Armatec har mer enn 60 års erfaring i bransjen. De har kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Omsetning: 80 MNOK
Ansatte: 18
Fokusområder: Maritim, Olje og Gass, Prosessindustri

www.armatec.com/no


SGP Armatec AS
SGP Armatec hjelper entreprenøren å bygge miljøvennlige energianlegg de er stolte av gjennom å utvikle, markedsføre og selge løsninger og produkter innen vannbåren varme og kjøling i Norge. Hovedtyngden av deres produkter importeres fra noen av Europas ledende leverandører innen sine felt, og leverer dessuten komplette container-løsninger med varmesentraler for forskjellige energibærere eller kombinasjon av slike.

Omsetning: 130 MNOK
Ansatte: 30
Fokusområder: VVS og energi
www.sgp.no


Polyform AS
Polyform AS er en ledende produsent av fender- og bøyeprodukter. Deres produktspekter og varemerke er kjent i maritime miljøer verden over. Polyform bruker et bredt spekter av produksjonsteknologier slik som rotasjonsstøping, blåseforming, sprøytestøping og ekstrudering av ulike plastmaterialer.

Omsetning: 130 MNOK
Ansatte: 70
Fokusområder: Bøyer, fendere og flyteprodukter
www.polyform.no


Retherm Kruge AB
ReTherm Kruge AB tilbyr rørsystemer til tappevann, kjøle, varme og sprinkler. Selskapet samarbeider med kjente europeiske varemerker og kombinert med egen prefabproduksjon tilbys sveisefrie, miljøvennlige og tidseffektive rørsystemer.

ReTherm Kruge AB inngår i Kruge Piping System Group med virksomhet i Norge og Sverige. Selskapet har ca. 30 medarbeidere i Sverige og eies av Ernströmgruppen.

http://www.rethermkruge.se/

 

Se oversikt over alle selskaper innen Ernströmgruppen konsernet her!