Våre leverandører

Vi stiller høye krav til kvalitet i produktene vi leverer og derfor er valg av leverandører en omfattende og viktig jobb. Kruge AS har flere leverandører på verdensbasis, men av alle leverandørene er det 2 vi har et unikt og sterkt forhold til. Våre hovedleverandører Sikla og Exact Tools.


Sikla

Sikla er en av de ledende europeiske produsentene og leverandørene av støttesystemer for Mekanisk og elektrisk (M & E) tjenester og anleggsbygg. Deres produkter blir brukt i over 35 land over hele verden. Sikla er representert i de fleste europeiske land gjennom Siklas søsterselskaper eller utvalgte distributører.

Sikla ble grunnlagt i 1967 av Sighart Klauß. I dag sysselsetter den internasjonalt operative konsernet en stab på rundt 500 og drives som et selvstendig familieeid selskap av Dieter og Reiner Klauß.

Les mer om Sikla


Exact Tools

Det opprinnelige selskapet med navnet For-Man Trade Oy ble grunnlagt 20. oktober 1993. Etter omregistrering som Exact Tools Oy den 5. november 2001, begynte selskapet å fokusere på rørverktøy.

Exact Rørkuttesystem er designet og laget for profesjonellbruk. Alle Exact rørsager har lav vekt og er enkle å bære og operere på stedet. Exact rørsag kan brukes til kutting av rør i alle materialer så som stål, plast, kobber, støpejern, rustfritt stål og multi-layer materiale.

Finn ut mer om Exact Tools