Batterisager fra Exact

NYHET! - Utfør rørkutting med batterisager fra Exact

 

Kruge tilbyr PipeCut 170 Batteri og PipeCut P400 Batteri

Disse maskinene drives av Exacts egne høyeffektsbatterier. Si farvel til ledninger og nyt friheten med trådløse verktøy! Det beste med batterisagene fra Exact er at du kan bruke de hvor som helst uten å være avhengig av stikkontakter eller skjøteledninger. Hvis du leter etter en rask og kraftfull rørkutter, uten å måtte bekymre deg for ledningene, så er vår batteriserie svaret på ditt behov.

 

Vi tilbyr to forskjellige modeller:

        

 

PipeCut 170 batteri - kan kutte rør laget av stål, rustfritt stål, støpejern, kobber, aluminium og plast.

 

 

 

 

PipeCut P400 batteri - for kutting og fasing av plast

 

Fleksibilitet

Du kan enkelt flytte deg fra et sted til et annet uten å måtte tenke på strømforsyning, og du trenger aldri å bekymre deg for at det ikke finnes strøm der du skal jobbe. Selve verktøyet er lettere å håndtere når du slipper ledninger som begrenser deg.

 

 

Sikkerhet

Et annet aspekt er sikkerheten på arbeidsplassen. Snubleulykker er et alvorlig problem og altfor mange av dem er forårsaket av skjøteledninger. Ved å holde arbeidsplassen ren og å unngå unødvendige kabler får du et tryggere arbeidsmiljø.

 

 

Bærekraftige maskiner

Ledninger innebærer ikke bare en risiko for personskade – verktøyet er også utsatt for risiko. Det finnes risiko for at verktøyet sklir i gulvet når noen snubler i ledningen, og det finnes risiko for at selve ledningen blir skadet. Hvis et verktøybatteri går i stykker, kan du enkelt bytte det ut – hvis ledningen eller stikkontakten er skadet, har du plutselig en ødelagt maskin i hendene.

 

 

 

 

Se video