Ny samarbeidspartner

 

Ny samarbeidspartner som kompletterer vårt sortiment

Vi er stolte over å kunne presentere Vantrunk, vår nye hovedleverandør og samarbeidsparter innen kabelhåndtering. Ved å ta dette riktige steget, kompletterer vi nå vårt sortiment. Vi vil med dette bli komplette på løsninger til tekniske installasjoner i bygg og industrielle anlegg. Som kompetansepartner hjelper vi også til med alt fra relevant dokumentasjon, design og leveranse av bærekraftige montasjesystem.

 

 

Ledende distributør av kabelføringsveier

I over 60 år har de designet produkter for å tåle selv de tøffeste miljøer. Vantrunk har kunder og distribusjonspartnere over hele verden. Deres produkter finnes på profilerte prosjekter i hele verden.

 Vi er stolte over å kunne presentere vår nye hovedleverandør og samarbeidsparter innen kabelhåndtering, Vantrunk.
t.v: Kristoffer Ziegler, Salgsingeniør Industri Kruge t.h: Tony Conroy, Business Development Manager Vantrunk

 

 

 

Ekspertise innen fornybar energi-, olje og gass industrien

Vantrunk har ekspertise og erfaring innen industrier som olje- og gass, samt. fornybar energi. Dette vil komme Kruge til nytte, i vår satsning mot tekniske installasjoner i industrielle anlegg, som prosessindustri og landbasert oppdrett. 

 


Kabelføringsveier

Vantrunk Ltd produserer et omfattende utvalg av kabelføringsveier og støttesystemer, som forsyner et verdensomspennende marked.

 

 

God kvalitet, service og konkurranseevne

Vantrunk Ltd er gode på å investere i sine folk, samtidig som de utvikler nye produkter, forbedrer eksisterende produkter og utvider sin markedsandel. Vantrunk yter høy service til sine kunder og opprettholder sitt gode rykte for kvalitet, service og konkurranseevne. Vi er stolte over å kunne ha med Vantrunk på laget!

 

Les mer om Vantrunk HER