Unngå zinc whiskers

Hva er zinc whiskers?

Zinc whiskers er mikroskopiske tråder som dannes i sink-galvaniserte materialer. Dette fenomenet oppstår når sinken utsettes for press, og den frigjør bitte små flak. Disse tynne partiklene kan enkelt løsne fra overflaten. Denne kombinasjonen gjør at de små partiklene kan forstyrre driften av et datasenter. Her kommer Kruge inn i bildet. Vår erfaring med datasenterprosjekter har lært oss hvilke tilpassede overflater som tillater bruk av vårt montasjesystem i områder der zinc whiskers vanligvis ville vært et problem.

 

Korrosjonsbeskyttelse i verdensklasse

Vi forstår at kvalitet og pålitelighet er nøkkelen i datasentere, og derfor følger våre høykorrosjonsbeskyttede komponenter ISO 1461:2019-standard og er sertifisert som "Whisker Free" materiale. Du kan stole på at våre produkter oppfyller de høyeste standardene for holdbarhet og pålitelighet.

 

 

Beskytt datasenteret mot zinc whiskers

Kjølesystemet i et datasenter sirkulerer kald luft for å kjøle servere. Hvis zinc whiskers er tilstede, vil de bli dratt med i luftstrømmen og kan havne hvor som helst i systemet.

 

 Kjølesystem serverrom


Forårsaker kortslutninger og tap av data

Det er viktig å huske at sink er en god elektrisk leder. Hvis noen av disse mikroskopiske partiklene kommer inn i en elektronisk komponent, vil de forårsake kortslutninger og avbryter driften av datasenterserverne. Konsekvensen? Økonomisk tap og i noen tilfeller tap av data, alt som følge av systemfeil.

 

 

Datasentre krever spesialiserte løsninger 

Vi forstår at datasentre krever spesialiserte løsninger for å oppnå maksimal effektivitet og pålitelighet. Med god forståelse for datasenterbransjen, er vi stolte av å tilby skreddersydde montasjesystemer til ditt datasenter. Vår erfaring med datasenterprosjekter har lært oss hvilke overflater som tillater bruk av vårt montasjesystem i områder der zinc whiskers vanligvis ville vært et problem.

 

Speedway kabelføringsveier
-skapt med ditt datasenter i tankene

Vårt flaggskipprodukt, Speedway kabelføringsveier, er en industriell innovasjon skapt med ditt datasenter i tankene. Dette revolusjonerende systemet gir deg muligheten til å organisere og beskytte kabler på enestående vis.

 

Vi finner en løsning for deg

Kruge AS er din pålitelige partner i reisen mot et mer effektivt og optimalisert datasentermiljø. Vårt erfarne team er klart til å veilede deg gjennom valg og implementering av de beste montasjesystemene for din unike infrastruktur.

 

 

Kristoffer Ziegler

Salgsingeniør Industri

Tlf: +47 45 87 79 57

Epost: [email protected]