Kabelhåndtering

Speedway kabelstige

- beskytter kabler på en enestående måte

 

Vårt flaggskipprodukt, Speedway kabelstige, er en industriell innovasjon som er skapt med tanke på dine unike behov. Dette revolusjonerende systemet gir deg muligheten til å organisere og beskytte kabler på en enestående måte.

 

Speedway Kabelstige er produsert i 3,0 m lengder som standard med 6,0 ​​m lengder på bestilling. Kabelstigen er tilgjengelig i standardbredder på 150 mm, 300 mm, 450 mm, 600 mm, 750 mm og 900 mm, selv om andre bredder opp til 1050 mm er tilgjengelige å bestille for standard galvaniserte produkter. Trinnavstand er 300 mm som standard.

 

Sporene på Speedway er plassert nær midten av stigen, og eliminerer dermed potensialet for lokalisert svakhet.

 

Med Speedway får du:

Sikkerhet og pålitelighet: Våre kabelføringsveier gir en sikker og pålitelig måte å administrere kabler på, og hjelper deg med å opprettholde datasenterets driftskontinuitet.
 
Fleksibilitet: Vi forstår at hvert datasenter er unikt. Speedway kabelføringsveier kan tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke behov, uansett hvor komplekse de måtte være.
 
Effektivitet: Ved å organisere kablene dine på en ryddig og systematisk måte, kan du redusere tiden og ressursene som brukes på feilsøking og vedlikehold.
 
Skalerbarhet: Speedway-systemet gir deg muligheten til å vokse og tilpasse seg i takt med dine behov, slik at du alltid er forberedt på fremtidige endringer.
 
 

 

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om kabelføringsveier

Våre Salgsingeniører skreddersyr montasjesystemer som hjelper deg med å optimalisere ditt behov.

La oss sammen bygge en mer effektiv montasjeløsning som tilfredsstiller alle dine krav.

 

Kristoffer Ziegler

Salgsingeniør Industri

Tlf: +47 45 87 79 57

Epost:[email protected]