Sprinkelmateriell

Kruge AS fortsetter å utvikle sitt leveringsprogram innen "System for rørmontasje" for det norske og svenske markedet. Fra 1. februar 2015 overtok Kruge gruppen representasjonen av GLOBE Sprinkler Corporation, USA.

GLOBE Sprinkler Corporation er et selskap med over 100 års erfaring innen sprinklerprodukter. Sortimentet omfatter bl.a. sprinklerhoder, ventiler og sentraler i ulike modeller, samt nødvendig tilbehør. Produktene har relevante sertifikater som FM,UL og LPCB, samt fra SBSC for det svenske markedet.

Vi gjør med denne utviklingen hverdagen enklere for våre samarbeidspartnere. Våre system er godt dokumentert med datablader, tegninger og statiske beregninger bl.a. i henhold til EUROCODE 3. Dette skaper trygghet.

Gjennom kombinasjonen Produkter, Distribusjon, Kunnskap fremstår vi i dag som en ledende leverandør av ”System for rørmontasje”. Vårt leveringsprogram omfatter alle typer klammer
fra diameter Ø10 mm og større, til spesialkonstruerte røroppheng. Vi tegner, konstruerer, beregner og prefabrikkerer bærende konstruksjoner, og felles føringsveier for tekniske installasjoner i bl.a. kulverter, sjakter og korridorer.

KRUGE AS har mer enn 2000 artikler på eget lager, høy  leveringsevne og rask levering til våre samarbeidspartnere fra vårt sentrallager på Spikkestad, utenfor Drammen.

Se vårt utvalg av sprinkelmateriell.