Eliaden 2024

Kruge AS presenterer innovative montasjesystemer på Eliaden 2024

Vi ser vi frem til deltakelse på Eliaden 2024. Her vil vi presentere flaggskipet Speedway kabelstige og EasyConnect nettrenne - begge designet for å sikre rask installasjonshastighet på stedet. Vi vil også presentere vårt modulære og fleksible montasjesystem siFramo på Eliaden 2024. Dette systemet er ideelt for tyngre installasjoner og tilbyr enestående fleksibilitet og holdbarhet. 

 

Effektive og bærekraftige løsninger for EL-installasjoner

Vi vil dele vår ekspertise og erfaring for å hjelpe bransjen med å optimalisere elektroinstallasjoner med våre pålitelige og effektive løsninger. Vår visjon er å tilby effektive og bærekraftige løsninger for EL-installasjoner, samt andtre tverrfaglige installasjoner.

 

Hva kan du forvente?

Besøkende på Eliaden 2024 vil få muligheten til å interagere med vårt dedikerte team, lære mer om våre produkter og diskutere skreddersydde montasjesystemer som passer til deres spesifikke behov. Vår tilstedeværelse på Eliaden gir en unik mulighet til å utforske våre innovative løsninger og oppdage hvordan vi kan være din foretrukne partner for montasjesystemer. Kom innom vår stand for en hyggelig prat og demonstrasjon av våre montasjeløsninger.

 

Idémyldring og konkurranser

Vi inviter deg som deltaker til å komme med ideer eller løsninger på spesifikke utfordringer i bransjen din. Dette kan føre til verdifulle innsikter og potensielle samarbeid. Videre byr vi på morsome konkurranser, hvor du kan vinne den bærbare høyttaleren Sonos Move 2, med Bluetooth og Wi-Fi.

 

La oss optimalisere dine elektroinstallasjoner

Vi er klare til å møte deg på arrangementet for å diskutere dine behov og presentere våre nyeste og mest bærekraftige montasjeløsninger. La oss sammen optimalisere dine elektroinstallasjoner med sikre, effektive og bærekraftige løsninger.