Korrosjonsbeskyttelse

Overlegen korrosjonsbeskyttelse for varig kvalitet! 

Alle siFramo-seksjonene våre gjennomgår en omfattende varmgalvaniseringsprosess. Dette er ikke bare en standard prosedyre – det er vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet som tåler tidens prøvelser.

 

Korrosjonsbeskyttelse med HCP

For å forhindre korrosjon og forlenge levetiden til produktene våre, benytter vi HCP-korrosjonsbeskyttelse. Dette gir ikke bare et imponerende estetisk utseende, men det sikrer også robustheten og påliteligheten til siFramo-komponentene. For prosjekter med spesielle krav til korrosjonsbeskyttelse vil vårt ingeniørteam og tekniske support finne anbefalt overflatebehandling til ditt prosjekt.

 

Korrosjonsklasse C4 som standard, med muligheter for C5

Hver enkelt komponent gjennomgår nøye varmgalvanisering, som sikrer full dekning av alle overflater, kanter og hull med en solid sinkbelagt finish. Denne metoden oppfyller de strenge kravene til korrosjonsklasse C4, noe som er avgjørende for å møte de høyeste standardene for holdbarhet. HCP-beskyttelsen tåler mer enn 720 timer i saltspraytesten uten at det dannes rødrust. SiFramo-produktet er allerede belagt opp til C4- beskyttelse , og kan om nødvendig belegges opp til C5 før levering til ditt anlegg.

 

Analyser de klimatiske forholdene

Valg av korrosjonsbeskyttelse vil innebære en grundig analyse av de klimatiske forholdene som konstruksjonen utsettes for. Dette bør gjøres i henhold til den europeiske standarden (EN), eller tilsvarende lokale forskrifter. Disse kategoriene er definert i henhold til EN ISO 12944-2 og reflekterer fem forskjellige grupper av miljøforhold. Normen anbefaler å bruke disse kategoriene og deres eksempler for å kontrollere korrosiviteten på et bestemt sted. ISO standardene og holdbarhetsintervall fremkommer i vår tabell om korrosjon.

 

 

 

Sinkspray for kuttede overflater

Mens våre siFramo bjelkedeler leveres varmgalvanisert i 3- og 6m lengder, er det viktig å være oppmerksom på de kuttede endene som etterlates fri for sink. Her kommer vår innovative tilnærming til korrosjonsbeskyttelse inn i bildet.

For å sikre at kuttede overflater av siFramo er beskyttet, anbefaler vi bruk av sinkspray. Denne spesielle sinksprayen gir en aktiv, katodisk korrosjonsbeskyttelse og er ideell for påføring på varmforsinkede komponenter, spesielt der snittflater ikke er dekket med sink etter bearbeiding. Dette tillegget sikrer en ekstra lag med beskyttelse for å møte de mest krevende kravene.

 

Ta kontakt i dag for skreddersydde løsninger

Har du spørsmål om korrosjonskravene for ditt prosjekt? Enten det gjelder korrosjonsklasse eller holdbarhetsintervall, er vårt dedikerte team klart til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for skreddersydde løsninger som matcher dine behov!