siFramo - Bergen Luftteknikk

Sparte totalt 150.000,- ved å velge siFramo

Bergen Luftteknikk v/ Sveinung Selstø har montert stativer til aggregater på prosjektet Arena Nord i Bergen. De har brukt siFramo –og kan varmt anbefale systemet.

Man kommer langt med å innhente priser fra ulike leverandører, og til stor begeistring fant Sveinung ut at med siFramo-systemet sparte han og oppdragsgiver hele 30.000,- per stativ når alt var ferdig. Besparelsen er beregnet på innkjøp og tiden for monteringen av siFramo systemet. Dette etter å ha sammenliknet tilbud han fikk hos sine lokale stålprodusenter i dette prosjekt.

  

 

Kortere byggetid
Med plassbygde siFramo slipper man å etterbehandle ståloverflater. I tillegg unngår  man kostnader knyttet til ekstra montasje på byggeplass, knyttet til halvfabrikater. siFramo-løsningen gir enklere logistikk og mellomlagring samt kortere byggetid av teknisk rom.

 

Et multifunksjonelt montasjesystem 
Kruges siFramo et multifunksjonelt montasjesystem for alle bærende konstruksjoner. Systemet brukes til aggregater, føringsveier og tekniske rom. Det benyttes kun en skrue- type for monteringen. Bergen Luftteknikk v/ Sveinung Selstø har montert stativer til aggregater på prosjektet Arena Nord i Bergen. De har brukt siFramo –og kan varmt anbefale systemet.

SE VIDEO AV INSTALLASJONEN: 

Bergen Luftteknikk har brukt siFramo på prosjektet Arena Nord i Bergen -og kan varmt anbefale systemet. 
siFramo-systemet bidro til en besparelse på hele 30.000,- pr. stativ.

  

 Se vårt produktutvalg av siFramo 80 og siFramo 100 

 

 

SE ANIMASJON AV MONTASJESYSTEMET:  

 

Referansebilder

Se vår samling med referansebilder

Du er kanskje også interessert i disse?