Vi tilbyr PRECUT

Vi kutter i ønsket lengde!

Tidsbesparelse: Ved å velge precut av siFramo-bjelker eller Skinnesystem 41, kan du spare betydelig med tid i planleggingen og monteringsprosessen. Dette reduserer byggetiden og gir muligheten til å fullføre prosjekter raskere.

Kostnadsbesparelse: Redusert monteringsarbeid og behovet for færre korreksjoner kan føre til betydelige kostnadsbesparelser i løpet av et prosjekt.

Mindre svinn: Med ferdige tilpassede lengder, vil monteringsjobben bli mere effektivt og lønnsom. Du vil oppnå lavere kostnader og mindre svinn. 

 

Reduser avfall og unødvendig materialbruk 

Optimal utnyttelse av ressurser: Ved å velge ferdigkuttede siFramo-bjelker og Skinnesystem 41, kan du optimalisere bruken av ressurser, inkludert arbeidskraft og utstyr, noe som gir bedre effektivitet.

Sikkerhet: Presise, forhåndskuttede komponenter reduserer risikoen for ulykker og feil under monteringen, noe som bidrar til et tryggere arbeidsmiljø.

 

Verdifull investering for prosjekter innen bygg og konstruksjon

Verdifull investering: Samlet sett kan precut av siFramo-bjelker og Skinnesystem 41 være en verdifull investering for prosjekter innen bygg og konstruksjon. De bidrar til å optimalisere prosesser, spare tid og penger, samt sikre kvalitet og sikkerhet.

 

 

Høy kvalitet: siFramo og Skinnesystem 41 er kjent for sin høye kvalitet. Ved å velge precut-løsninger, kan du være sikker på at du får produkter av topp kvalitet.

 

 

Levering til byggeplassen

- Lengdene leveres ferdig kappet på byggeplassen –alt er lagt til rette for enkel montering.
 
- Med ferdige tilpassede lengder, vil monteringsjobben bli mere effektivt og lønnsom.
 
- Du vil oppnå lavere kostnader og mindre svinn
 

 Ta kontakt med oss!

Ronny Fjeld Nordjordet

Distriktssjef

Tlf: +47 46 83 54 49

E-post: [email protected]