Åpenhetsloven

 

Kruges virksomhet og driftsområde er organisert på følgende måte: Kruge AS etablert i 1983, og siden 2012 et heleid datterselskap av Ernströmgruppen AB.

Vi er importør og distributør av montasjesystem for entreprenører. System og produkter handles fra ledende produsenter over store deler av verden. Vi er en kompetansepartner til entreprenører. For distribusjon i Norge samarbeider vi med bransjegrossistene. Virksomheten holder til i leide lokaler på Spikkestad. I Sverige har vi søsterselskapet ReTherm Kruge AB som har virksomhet nært tilknyttet Kruge AS, og vi samarbeider om innkjøpsavtaler og logistikk.

Vår visjon er at Kruge skal bli en ledende nisjeleverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem.

Våre kjerneverdier:

  • Løsningsorientert
  • Engasjert
  • Visjonær
  • Ærlig

 

Har du spørsmål eller ønsker innsyn i hva Kruge gjøre for å følge Åpenhetsloven, vennligst send epost til følgende epost adresse: 

[email protected] 

 

 Les her: Åpenhetsloven NORSK

 

 

 

 

Retningslinjer for etisk handel i Kruge AS

Kruge AS jobber for å fremme gode arbeids- og miljøforhold i våre leverandørkjeder. Dette ønsker vi å gjøre i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører/samarbeidspartnere har Kruge AS utarbeidet retningslinjer for etisk handel. Retningslinjene dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. Retningslinjer for etisk handel i Kruge AS NORSK

 

 

Supplier Code of conduct for Kruge AS

At Kruge AS, works to promote good working and environmental conditions in our supply chains. We do this in close collaboration with our suppliers and business partners. To clarify what we expect from our suppliers, Kruge has prepared guidelines for ethical trade. The Supplier Code of Conduct cover basic requirements for human rights, labor rights and environment. Supplier Code of conduct for Kruge AS ENGELSK