siFramo vs sveising

Unngå varmearbeider med siFramo 

For å forsterke fordelene med å bruke siFramo fremfor tradisjonelle stålprofiler, har vi gjennomført denne visuelle case studien.

 

Unik erstatning for sveisede konstruksjoner

siFramo er en unik erstatning for sveisede konstruksjoner, med en rekke av muligheter til å feste seg til eksisterende stål-, betong- og trekonstruksjoner. Å unngå varmearbeider med sekundære, modulbaserte stålkonstruksjoner er en av hovedmålene til siFramo. For det første tar det mye lengre tid å montere et system som må sveises sammen, for så å overflatebehandles.

Kan enkelt demonteres og gjenbrukes

I tillegg er det mangel på fagarbeidere i sveisefaget. Det er også begrenset hvor mye varmearbeider du kan gjøre innendørs uten å iverksette brannforebyggende tiltak. Det modulære siFramo-systemet er i tillegg mye enklere å endre på i ettertid enn en sveiset konstruksjon. Det kan enkelt demonteres og gjenbrukes.

Bedre økologisk fotavtrykk

Ikke bare senkes produksjonstiden kraftig, siFramo-montasjesystem har også et bedre økologisk fotavtrykk takket være den mye lavere vekten, samenlingnet med de tradisjonelle H-bjelkene. At systemet er bærekraftig forsterkes gjennom at det er resirkulerbart og det kan gjenbrukes.

Les mer om systemet her