siFramo

For tyngre installasjoner

Et fleksibelt montasjesystem for tyngre installasjoner

Montasjesystemet siFramo stiger stadig i popularitet blant både VVS-installatører, industriellere rørleggere, ventilasjonsinstallatører og byggentreprenører. siFramo er et modulært og svært fleksibelt montasjesystem. Det kan brukes til det aller meste av bærende konstruksjoner – fra alle typer rørføringer til aggregater og mesaniner. 

Se vårt produktutvalg av siFramo 80 og siFramo 100 

 

Én-skrue-teknologi

Forklaringen bak populariteten til siFramo ligger i den geniale en-skrueløsningen som gjør monteringen til en drøm. Selv med så mange bruksområder og muligheter er det altså Formlock-skruen som fester systemet sammen.  Ingen gjennomgående bolter, skiver eller muttere er nødvendig.  Den selvgjengende skruen har Torx-spor. Den er i tillegg både selvlåsende og vibrasjonssikker. Alle profiler har et unikt hullbilde på alle fire sider – så du vil alltid treffe på et hull når du skrur sammen to deler. 

 

 

 

Unngå varmearbeider med siFramo 

siFramo er en unik erstatning for sveisede konstruksjoner, med en rekke av muligheter til å feste seg til eksisterende stål-, betong- og trekonstruksjoner. Å unngå varmearbeider med sekundære, modulbaserte stålkonstruksjoner er en av hovedmålene til siFramo. For det første tar det mye lengre tid å montere et system som må sveises sammen, for så å overflatebehandles. I tillegg er det mangel på fagarbeidere i sveisefaget. Det er også begrenset hvor mye varmearbeider du kan gjøre innendørs uten å iverksette brannforebyggende tiltak. Det modulære siFramo-systemet er i tillegg mye enklere å endre på i ettertid enn en sveiset konstruksjon. Det kan enkelt demonteres og gjenbrukes.