Exact

Rørkutterverktøy

Profesjonelt rørkuttingsverktøy for krevende og nøyaktig rørkutting

Exact Rørkuttesystem er designet og laget for profesjonell bruk. Alle Exact rørsager er enkle å bære og benytte på stedet. Exact rørsag kan brukes til kutting av rør i alle materialer så som stål, plast, kobber, støpejern, rustfritt stål og multi-layer materiale. I vårt produktspekter har vi også spesialsager for å kutte og fase plastrør i en og samme operasjon. Exact Rørkuttesystem har vært på markedet i over 10 år. Vår patenterte teknologi har blitt brukt globalt av flere verdensledende merkevarer. Du har alt du trenger i en hendig skulderveske. Se alle våre Exact-maskiner her. 

Perfekte rør, klar til installasjon

Ved sveising og rilling av rør er det viktig å ha rette og rene rørender uten grader og smuss. Med Exact rørkuttesystem oppfylles disse behovene. Rørene er umiddelbart klare for sveising, rilling eller andre skjøtemetoder. Exact sagene er raske og presise å bruke.. Det tar mindre enn 20 sekunder å kutte et Ø168,3 mm rør med 5 mm veggtykkelse. Exact Rørkuttesystem er brannsikkert, energisparende og trygt for bruker og arbeidsmiljø. Hver modell har et stort kutteområde, ­­­og en person kan enkelt håndtere store rørdimensjoner alene. Bli med i den fornøyde gruppen Exact brukere.

Overlegen hastighet

Exact sagen gjør det mulig å utføre 10 rene rørkutt på samme tid som en vinkelsliper produserer ett grovkutt. Under normale arbeidsforhold er kraft, hurtighet og nøyaktighet med Exact Rørkuttesystem revolusjonerende i forhold til tidligere rørkuttingsmetoder. Når røret er ferdig kuttet f.eks. med en vinkelsliper, vil røret svært ofte ikke være klart til å bli sveiset eller rillet. En tungvint og tidkrevende prosess med å slipe røret må utføres, for bl.a å fjerne grader. Med noen Exact sager er det mulig å kutte eller fase, eller kutte og fase samtidig, slik at rørenden er rett og uten grader, klar til å bli sveiset eller rillet. Alle Exact rørsager produserer en ren snittflate.

 

  

PipeCut Pro - Neste generasjon Exact

PipeCut Pro serien har et overspenningsvern som beskytter motoren mot overbelastning. Den har også et trafikklyssystem som gjør det mulig for brukeren og ikke overbelaste maskin og sagblad. Rørene vil dermed bli kuttet med riktig hastighet, noe som også sikrer lengre levetid på sagbladet. Sagen har laserindikator for presis kutting og en forbedret justeringsmekanisme for rett kutting. Maskinene i Pro-serien lager et minimum av gnister, og er alt i alt et ekstremt trygt verktøy å bruke, takket være det brukervennlige designet.

 

Fordelene er:

  • En maskin kan kappe nesten alle rørtyper
  • Enkelt å bytte kutteblad
  • Kutter fra små til store rør
  • Ingen gnister – kutt rørene innendørs
  • Minimalt med løfting av rør
  • Klar til bruk for stål-, plast- og kobberrør - andre bladtyper kan kjøpes
  • Serviceapparat med reservedeler hos oss i Spikkestad
  • Enkelt vedlikehold gir lang levetid

 

 

 

 

 SE VIDEO:

I tillegg til 170E og 220E maskinene som er bestselgere, må de store maskinene også tas med: Pro serien med 280 PRO og 360 PRO. Rørkuttere for de store rørene. 

For de av dere som legger PVC rør, er det plastrørs sagen Exact P400 som er best. Den kutter og faser PVC rør fra Ø100-400 mm rørdimensjon. Enkel innstilling for rørdimensjon og grader på fasingen.

Kontakt oss for mer informasjon. Se gjerne demonstrasjons videoer på www.exacttools.com

 

PRESENTASJON:

Exact.pptx

 

 

Du er kanskje også interessert i disse?