Fornyet ISO-sertifikat

 

Kruge oppnår ny sertifisering

I mars 2023 ble vi resertifisert i henhold til ISO 9001 Kvalitet og ISO 14001 Ytre Miljø og ISO 45001 Arbeidsmiljø.
Vi er så stolte og ydmyke over å vise frem vårt sertifikat!

 

                   

Kruge ønsker å ivareta kvalitet, mennesket og det ytre miljø

Vi har valgt å satse på ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 for å jobbe på en sikker og bærekraftig måte. ISO 9001 er et godt verktøy for å sikre kvalitet i alle ledd, mens ISO 14001 hjelper oss å minimere vår påvirkning på miljøet og øke vår miljøbevissthet. Vi ser på ISO 45001 som et viktig verktøy for å skape en trygg og sikker arbeidsplass for våre ansatte. Med disse sertifiseringene i ryggen har vi et solid verktøy som hjelpemiddel for å ivareta kvalitet, mennesket og det ytre miljø.

 

God HMS-kultur er viktig

En viktig del av alle sertifiseringene, inkludert ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001, er å ha en god HMS-kultur (Helse, Miljø og Sikkerhet). En god HMS-kultur innebærer at alle ansatte forstår viktigheten av å jobbe på en trygg og bærekraftig måte, og at de følger KHMS-systemet og retningslinjer for å opprettholde en sikker arbeidsplass. En god HMS-kultur innebærer også at alle har mulighet å komme med forbedringsforslag og innspill til hvordan bedriften kan jobbe bedre og mer effektivt, samt en trygg og imøtekommende ledelse.

 

Økt tillit gjennom ISO-sertifiseringen

Sertifiseringene viser at vi har et velfungerende ledelsessystem for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø, noe som øker tilliten til oss hos våre kunder, leverandører og andre interessenter.

 

Kruge jobber kontinuerlig med å sikre høy kvalitet

Vi i Kruge skal fortsette å yte vårt beste for våre kunder og samarbeidspartnere Vi jobber kontinuerlig med å sikre høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr, ivareta miljøhensyn i alle aspekter av vår virksomhet, og sørge for et trygt og sunt arbeidsmiljø for våre dyktige medarbeidere.

 

Se alle våre sertifikater HER