Solceller på taket

Vi setter solen i arbeid for å redusere vårt miljøavtrykk

I samarbeid med vårt søsterselskap REC Indovent, vil vi installere solcellepaneler på taket av kontorbygget våren 2024. Solcellepanelene markerer et spennende skritt videre i vår reise mot å redusere utslippene våre med 40% innen 2030.

 

Omfattende klimaveikart

Solcellepanelene er en del av vår satsing på energitiltak, og vil redusere vårt energiforbruk betydelig. Dette er bare ett av flere skritt vi tar i henhold til vårt klimaveikart, som viser vår plan for å redusere utslippene våre med 40% frem mot 2030. Vårt klimaveikart er en detaljert veiviser som viser hvordan vi planlegger og arbeider for å oppnå våre målsetninger. For de som ønsker en dypere innsikt, kan vårt klimaveikart med måltall lastes ned HER

 

Reduksjon på 40% innen 2030

Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og har satt oss mål for å bidra enda mer til Norges CO2-reduksjonsmål, med en ambisjon om å nå en reduksjon på 40% innen 2030. Vår ISO 14001:2015-sertifisering er et bevis på dette engasjementet og gir oss verktøyene vi trenger for å opprettholde fokuset på bærekraft.

 

 

 

Stolt over ansattes engasjement 

Vi tror på å inspirere andre til å følge etter vårt eksempel. Ved å ta proaktive skritt mot bærekraftig praksis, er vi overbevist om at alle kan bidra til å skape en sunnere planet for kommende generasjoner. Vi er stolte over våre ansattes engasjement og vilje til å tenke innovativt i denne prosessen.

 

Dedikert bærekraftsgruppe

Hos Kruge søker vi stadig etter måter å minimere vår innvirkning på miljøet. Som en del av vårt bærekraftsarbeid har Kruge etablert en dedikert bærekraftsgruppe internt. Denne gruppen fokuserer på å identifisere og implementere innovative løsninger for å redusere miljøpåvirkningen vår. Miljøvurdering av leverandører og nye produkter er en viktig del av vår forretningspraksis.