Stolt sponsor

Kruge AS: stolt sponsor av Sturla Holm Lægreid

Kruge AS inngått en stolt sponsoravtale med den talentfulle skiskytteren Sturla Holm Lægreid. Avtalen ble formalisert i desember 2023, og markerer et spennende partnerskap mellom en ledende bedrift og en fremragende idrettsutøver.

 

Tenke som verdensmestere

Sturla Holm Lægreid har markert seg som en av Norges mest talentfulle skiskyttere. Med dyp interesse for skiskyting og et engasjement for å tenke som verdensmestere, var gleden stor da Kruge fikk sjansen til å inngå en sponsoravtale med Lægreid. Med vårt sterke engasjement for suksess i både skiskyting og byggeindustrien, ser vi frem til å inspirere våre ansatte og samarbeidspartnere til å tenke som verdensmestere og strebe etter nye høyder.

 

 

 (Kevin Voigt/Zoom)

Inspirerende samarbeid

Dette samarbeidet gir oss en fantastisk mulighet til å hente inspirasjon fra det Sturla Holm Lægreid driver med og de metodene han har brukt for å oppnå sine imponerende prestasjoner. Vi ser dette som en gjensidig læringsopplevelse, der vi håper å kunne tilføre noe verdifullt til hans reise, samtidig som vi trekker på hans erfaringer for å styrke vårt eget engasjement og suksess i bransjen. Med dette spennende partnerskapet ønsker Kruge AS å være med på Sturla Holm Lægreids reise mot nye mål og seire, og vi ser frem til å støtte ham som en stolt sponsor på hans vei mot toppen av skiskytingens verden.

 

Heiagjeng hos Kruge

Verdensmesterskapet i Tsjekkia arrangers fra 7. til 18. februar. Heiagjengen hos Kruge gleder seg stort til å følge med. På herresiden har konkurransen om VM-billettene vært knivskarp etter kolossalt sterke resultater i vinter. Sturla Holm Lægreid stiller på herresiden sammen med Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjaastad Christiansen, Johannes Dale-Skjevdal og Endre Strømsheim.

 

siFramo - presisjon og treffsikkerhet som i skiskytingens verden

I skiskytingen, der presisjon og treffsikkerhet er avgjørende, kan sammenligninger trekkes til likheter i den innovative teknologien som Kruge AS introduserer gjennom siFramo-profilene. Mens Sturla Holm Lægreid treffsikkert sikter mot blinkene på skiskytterbanen, garanterer siFramo at du alltid finner det perfekte treffpunktet når du skal montere to deler sammen. 

 

 

Du vil alltid treffe et hull

Alle siFramo-profiler har et unikt hullbilde på alle fire sider, slik at du alltid vil finne et hull når du skrur sammen to deler. Som i  skiskyting, er treffsikkerheten avgjørende for å oppnå suksess. På samme måte som Lægreid søker det perfekte skudd, sikrer siFramo at tilkoblinger kan gjøres hvor som helst på profilen, takket være det nøye utformede mønsteret. Les mer om siFramo-systemet HER