Unngå varmearbeider med siFramo

siFramo - innovativ erstatning for sveisede konstruksjoner

siFramo er en unik og innovativ erstatning for tradisjonelle, sveisede konstruksjoner. Dette modulære systemet åpner dørene for en rekke muligheter når det gjelder festing til eksisterende stål-, betong- og trekonstruksjoner. Hovedmålet? Å eliminere behovet for varmearbeider og skape en smidigere, sikrere og mer effektiv konstruksjonsprosess.

Hvorfor unngå varmearbeider?

Å montere et system som krever sveising tar ikke bare lengre tid, men det medfører også ekstra arbeid knyttet til overflatebehandling. Den tradisjonelle tilnærmingen, som involverer sveising, kan være tidkrevende og krever spesialisert fagkompetanse i tillegg til mere utstyr. Med en økende mangel på kvalifiserte sveisere, blir utfordringene enda større.

 

 

siFramo: en sveisefri løsning

Gjennom riktig opplæring kan enhver person montere siFramo, eliminere behovet for spesialisert arbeidskraft. Dette gjør prosessen mer tilgjengelig, kostnadseffektiv og fleksibel.

 


Brannsikkerhet og innendørs bruk

Varmearbeid innendørs krever omfattende brannforebyggende tiltak. Med siFramo unngår du behovet for varmearbeid, og dermed reduserer du risikoen betydelig. Dette gjør det mulig å jobbe trygt og effektivt i innendørs miljøer uten å bekymre deg for brannsikkerheten.

 

Fleksibilitet og bærekraft

siFramo-systemet er ikke bare enklere å montere, men det gir også enestående fleksibilitet. Modulært design gjør det enkelt å tilpasse og endre konstruksjonen etter behov. I tillegg kan siFramo demonteres og gjenbrukes, noe som reduserer avfall og gir en mer miljøvennlig tilnærming til konstruksjon.

 

To filosofier - ditt valg

Unngå varmearbeider med siFramo. Med denne innovative løsningen tar du steget inn i fremtidens konstruksjonsverden, hvor enkelhet og funksjonalitet går hånd i hånd. Bygg smartere, raskere, tryggere og mere bærekraftig med siFramo - konstruksjon uten kompromisser.

 

 

Ta gjerne kontakt!

Simen Thun Hjorthol

Salgsingeniør Industri

Tlf: +47 47 83 80 65

E-post: [email protected]