Vår rådgivende sprinkleravdeling hjelper deg i prosjekteringsfasen!

Kruge AS jobber kontinuerlig med å heve vårt kompetansenivå innen sprinkelsystemer og sprinklerhoder, og har derfor en egen sprinkleravdeling som skal bistå sprinklerkunder rundt om i Norge.

Kruge har hevet sin tekniske avdeling og ansatt sprinklermedarbeidere med bakgrunn fra sprinklerbransjen som vil bistå deg med de spørsmålene du måtte ha i forbindelse med ditt prosjekt.

Allerede har tre av våre Distriktssjefer gjennomført FG eksamen innen utførelse og vedlikehold (FG-900:2) og nylig har ytterligere to Distriktssjefer, og en Teknisk inneselger, gjennomført tilsvarende kurs. Slik kan vi i Kruge AS gi våre kunder den beste oppfølgingen, fra prosjektering til ferdigstillelse av system. Vi vil også nevne at Kruge har kompetansen til å utføre sprinklerkontroller (FG-kontroll).

Vi benytter Magic CAD og Revit, én BIM-løsning for Sprinkler-design, i prosjektering og beregning av nye og eksisterende boliger og bygg. I våre løsninger benyttes sprinklerhoder og sprinklermateriell fra det over 100 år gamle amerikanske selskapet, Globe Fire Sprinkler.

Vi kan bistå deg i prosjekteringen av ditt neste slukkeanlegg. Kontakt oss i dag!

Mads Fredrik Espegard
Prosjektingeniør sprinkler
Tlf: 46 79 16 46
Epost: mads.espegard@kruge.no