Vår rådgivende sprinkleravdeling hjelper deg i prosjekteringsfasen!

Kruge AS jobber kontinuerlig med å heve vårt kompetansenivå innen sprinkelsystemer og sprinklerhoder, og har derfor en egen sprinkleravdeling som skal bistå sprinklerkunder rundt om i Norge.

Kruge har hevet sin tekniske avdeling og ansatt to sprinklermedarbeidere med bakgrunn fra sprinklerbransjen. Tonny Sørum som Teknisk sjef sprinkler og Mads Fredrik Espegard som Prosjektingeniør sprinkler. Begge to vil kunne bistå deg med de spørsmålene du måtte ha i forbindelse med ditt prosjekt.

Allerede har tre av våre Distriktssjefer gjennomført FG eksamen innen utførelse og vedlikehold (FG-900:2) og nylig har ytterligere to Distriktssjefer, og en Teknisk inneselger, gjennomført tilsvarende kurs. Slik kan vi i Kruge AS gi våre kunder den beste oppfølgingen, fra prosjektering til ferdigstillelse av system. Vi vil også nevne at Kruge har kompetansen til å utføre sprinklerkontroller (FG-kontroll).

Vi benytter Magic CAD og Revit, én BIM-løsning for Sprinkler-design, i prosjektering og beregning av nye og eksisterende boliger og bygg. I våre løsninger benyttes sprinklerhoder og sprinklermateriell fra det over 100 år gamle amerikanske selskapet, Globe Fire Sprinkler.

Vi kan bistå deg i prosjekteringen av ditt neste slukkeanlegg. Kontakt oss i dag!

Sprinkleravdelingen hos Kruge AS, Tonny Sørum og Mads Fredrik Espegard
Sprinkleravdelingen hos Kruge AS, fra venstre: Tonny Sørum og Mads Fredrik Espegard.

Tonny Sørum
Teknisk sjef Sprinkler
Tlf: 41 46 19 85
Epost: tonny.sorum@kruge.no

Mads Fredrik Espegard
Prosjektingeniør sprinkler
Tlf: 46 79 16 46
Epost: mads.espegard@kruge.no